Na Thirrni: 044, 045, 049, 048 / 117 118
€6 500 Ne Shitje

Shitet toka te Përroi I Njelmët

€950 Ne Shitje

Troje për shitje në Prugoc , afer Lumit LLapi

€22 000 Ne Shitje

 Shitet Parcella në Lagjën Medikusi Emshirë |K79

Ne Shitje

Truall në shitje në Matiçan (te market Minatori)

Ne Shitje

Shiten 58 ari në Bibaj, Ferizaj, te kyçja e autostradës

€144 000 Ne Shitje

Shiten 4 ari truall prapa Grand Store në Veternik.

Ne Shitje

Shitet toka 59 ari dhe 80 ari në Çagllavicë / Land for sale in Industrial zone

€2 200 Ne Shitje

Shitet toka në Kolovicë 5km nga qendra e Prishtinës

€260 Ne Shitje

Shitet toka me sip 40 hektar 🌍

image Ne Shitje

Shiten troje në Matiçan

Ne Shitje

Troje në shitje në Hajvali & Ulpianë të re

Ne Shitje

SHITEN TROJET NË LAGJEN QENDRESA DHE PRIAM

Ne Shitje

SHITEN 12 ARI TOKE NE VETERNIK TEK ALBI MALL.

€83 000 Ne Shitje

Shiten 12.8 ari truall në lagjen Ulpiana e re, Prishtinë (Kodi: Nr29)

€45 000 Ne Shitje

Shitet trualli 5 ari në Ferizaj pas Ip Petrol (Kodi: Nr38)

€3 000 Ne Shitje

Shitet trualli 20 ari në Llazarevë-Mazgit // 8 min nga Prishtina

€9 Ne Shitje

Shitet toka afër plazhit // The land for sale near from beach  // الأرض للبيع قريب من البحر

Ne Shitje

Nr28 Shitet toka përballë restaurant California Milloshevë

Ne Shitje

Shitet Trualli 14.5 ari në Llapllasellë

€12 000 Ne Shitje

Nr34 Shiten trojet në Hajvali

€8 900 Ne Shitje

⭕️Shiten trojet tek Ulpiana e re 4 min nga Gorenje⭕️

€36 Ne Shitje

Nr33 Shitet toka ne Vlorë

Ne Shitje

Shitet toka 27 ari në rrugën e moçme Milloshevë Raskovë

Ne Shitje

Shitet toka 38 – 77 ari në Vrellë te aeroporti

Ne Shitje

Shitet trualli 5-10 ari në Hajvali // Prishtinë

€13 000 Ne Shitje

NR:26 Shitet trualli mbrapa AAB-s

Ne Shitje

Shitet toka me 2 shpia në Vitomiricë te xhamia e boshnjakve // Pejë

€216 000 Ne Shitje

Shitet toka 65 ari te shkolla në Vitomiricë // Pejë

€450 000 Ne Shitje

Shiten 2.62 Hektar tokë dhe 1.82 Hektar mal në Novosellë // Pejë

Ne Shitje

Shesim toka në Suhadoll, Lepi, Preoc, Llapnasellë, Batus, Dobrev

Ne Shitje

Shitet toka 22 ari në Kuzmin // Fushë Kosovë

Ne Shitje

Shitet toka 1.14 Hektar në Zllatar përballë Marigona Hill

Ne Shitje

Shitet toka 60 ari deri 1.27 Hektar në Dobrevë, Miradi të poshtme.

Ne Shitje

♦Shitet toka 72 ari në Mazgit♦

€8 000 Ne Shitje

Shitet trualli 4 deri 5 ari përballë ETC në Vranjevc, afër Unazës

€9 000 Ne Shitje

SHITET TRUALLI 8.75 ari në Llapnasellë Kodi NR:13

€15 000 Ne Shitje

NR:11 Shiten 10 ari truall në Matiçan

Ne Shitje

Nr:10 Shitet toka 2.36 Ha dhe 32 ari në Ferizaj…

Ne Shitje

NR:9 Shitet toka 3.4 Ha afër lagjës Marigona

€23 000 Ne Shitje

NR:1 Shitet toka në lagjen Qendresa

€150 Ne Shitje

NR20 Shiten 8 hektarë plantacion me molla, mjedra… (Vushtrri)

Ne Shitje

NR:3 Shitet trualli ne Fshatin Prugovc 10 km nga Prishtina

€1 700 Ne Shitje

NR:4 Shitet trualli 1 hekter e 38ari në Pejë, Vitomiricë

€3 900 Ne Shitje

NR:2 Shiten 12 ari toke ne Mazgit

Ne Shitje

NR:12 Shitet toka 1.72 hektarë në Bardhosh – Prishtinë

Ne Shitje

Shiten troje 30 deri 60 ari në Vitomiricë, Novosellë // Pejë

Ne Shitje

Shitet toka në Milloshevë rreth 1 hekter

€15 900 Ne Shitje

NR:7 Shitet trualli 3.15 ari në matiçan afër shkollës Milenium

image Ne Shitje

Shesim troje në Veterrnik, Hajvali, Matiçan

€11 500 Ne Shitje

Shitet toka 10 ari afer Hajvalis

Find your new home